Megint nem múlt el botrány nélkül a döntő

Durva baki: Christina Aguilera elrontotta a Himnuszt a Super Bowl-on!

A lámpaláz kínos dolgokra képes, még a legnagyobb sztárokat is porig tudja alázni. Christina Aguilera a hétvégi Super Bowl-on több millió ember szeme láttára felejtette el az amerikai himnusz szövegét.

2011.02.07 11:29ma.hu; MTI

Magyarországon már jól tudjuk, a lámpaláz mire képes: az ember még azt is elfelejtheti egy több tízezer emberrel tömött stadionban, amit pedig egészen kisgyerek kora óta tudnia kell. Most az amerikai nép is megtapasztalhatta, hogyan rontja el egy híres énekesnő a Himnuszt.

A hétvégén megrendezett Super Bowl sporteseményen a Grammy-díjas Christina Aguilerát érte a megtiszteltetés, hogy a döntő előtt elénekelhette az amerikaiak legfelemelőbb dalát, ám az egyik sor nem jutott eszébe.

Nem esett kétségbe, improvizált: egy korábbi sor ismétlésével igyekezett finomítani a hibát, csakhogy abban meg az egyik szót elvétette.

Fotó: MTI


A rajongók óriási felháborodása már a közösségi oldalakon jár, és mint tudjuk, a magyarázkodás csak olaj a tűzre.

Aguilera azt mondta: "Csak remélni tudom, hogy mindenki érezte az ország iránti szeretetemet, és hogy a himnusz valódi szellemét így is sikerült közvetítenem".

Korábban bevallotta, hét éves kora óta rendszeresen énekli ezt a dalt és végtelenül izgatott volt, amiért őt választották ki a megtisztelő feladatra.

Persze Amerikában sem ő az első, akin kifogott a Himnusz, de Macy Gray 2001-ben és Mike Eli tavaly decemberben egyaránt egy kisebb horderejű meccsen szégyenült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.