A sztárvilág színe-java szurkolt

Galéria: Celebparádé a Super Bowl-on!

Amerikában megállt az élet vasárnap este, aki csak tehette, élőben vagy közvetítésről a Super Bowl elnevezésű sporteseményt követte. A sztárok persze nem maradhattak ki innen se.

Nézze meg: Sztárok a Super Bowl-on képgaléria

2011.02.07 10:29ma.hu

Az amerikaifocinak óriási hagyományai vannak az Egyesült Államokban, és amikor a két legnagyobb csapat végső döntőjére kerül sor, akkor szó szerint megáll az élet.

A Super Bowl hétvégéjére gyakorlatilag semmilyen nagyobb eseményt nem szerveznek az emberek, ilyenkor mindenki a tévék, kivetítők előtt ül, vagy élőben szurkol kedvenc csapatának, a közvetítési jogot birtokló Fox csatorna pedig rendszeresen megdönti az éves nézettségi rekordjait.

A VIP-páholy (Fotó: MTI)


Természetesen az eseményre nemcsak az egyszerű földi halandók kíváncsiak, hanem a sztárvilág krémje is, így volt ez idén is: a dallasi stadionban több híresség lépett fel, és a nézők közt is számos ismert arcot fedezhettünk fel: a nemzeti himnuszt Christina Aguilera énekelte, a szünetben a Black Eyed Peas gondoskodott a szórakoztatásról.

A szurkolók között többek közt Jennifer Aniston, a rákból nemrég felgyógyult Michael Douglas és szépséges neje, Catherine Zeta-Jones, valamint Demi Moore és Ashton Kutcher tűnt fel. A VIP-páholyban foglalt helyet George W. Bush volt amerikai elnök is.

A döntőn egyébként a Green Bay Packers 31:25-re legyőzte a Pittsburgh Steelers csapatát, ezzel negyedik alkalommal szerezte meg a híres Vince Lombardi trófeát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.