Fél percig szexfilmet néztek a sportrajongók

Botrány! Pornó került a Super Bowl közvetítésébe

Állítólag a pornójelenet egy másik csatornáról került a sportközvetítésbe, amelyet ugyanabban az időben sugároztak.

2009.02.03 07:46hirado.hu/FH

Egy félperces szexfilmjelenet szakította félbe a Super Bowl közvetítését vasárnap este az arizonai Tucsonban. A részlet három perccel a döntő vége előtt villant fel a televíziók képernyőjén, emiatt több ezer néző telefonált dühösen a szolgáltatóhoz. 

Az Arizona Daily Star című újságnak a kábeltelevízió szóvivője elmondta: megvizsgálták a technikai rendszerüket és minden megfelelően működött az esetkor, így csak egy rosszindulatú tréfáról lehet szó.

Az esettel kapcsolatban nyilatkozott a phoenixi ügyészségi iroda is, amely - szóvivője szerint - komolyan veszi a dolgot és vizsgálatot indítottak az ügyben.

Az újság szerint a pornójelenet egy másik csatornáról került a sportközvetítésbe, amelyet ugyanabban az időben sugároztak a szolgáltató egyik fizetős csatornáján.

Az amerikai hatóságok nagyon komolyan veszik a hasonló ügyeket, így a cég komoly büntetésre számíthat. 2004-ben például 550 ezer dollárra büntették a CBS televíziót, amikor a Super Bowl döntőjének szünetében, élő adásban villant ki Janet Jackson egyik melle a ruhájából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.