Kinyitja a magánéletét, de be nem enged senkit

Képek - Saját magáról rendez dokumentumfilmet Beyoncé

Beyoncé amerikai énekesnő saját magáról rendez dokumentumfilmet, amely ígérete szerint egyedülálló bepillantást enged magán- és szakmai életébe egyaránt - jelentette be a produkciót műsorára tűző csatorna.

2012 legszebb nője: a kismama Beyoncé képgaléria

2012.11.27 16:29MTI

A jelenleg cím nélküli alkotás február 16-án debütál az HBO mozicsatornán. A dokumentumfilm bemutatja a Grammy-díjas énekes stúdióban töltött napjait, az élő fellépésekre való felkészülés pillanatait, illetve az üzletasszonyt, aki saját televíziós és zenei produkciós vállalatot irányít.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

"Mindenki ismeri Beyoncé zenéjét, de csak kevesen ismerik magát az embert" - mutatott rá közleményében az HBO programigazgatója, Michael Lombardo. - "A színpadon lévő Beyoncét megörökítő felvételek mellett a produkció egyedülálló bepillantást enged a csillogáson túlra, egy élettel teli, sérülékeny és felejthetetlen nő életébe."

A dokumentumfilmben felbukkannak majd az énekesnő családi életét bemutató felvételek és olyan anyagok is, amelyeket Beyoncé maga rögzített a laptopján. A 31 esztendős popdíva lesz a félidei show fellépője az amerikaifutball-liga (NFL) döntőjén, a Super Bowlon, amelyet február 3-án rendeznek New Orleansban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.