Saját életéről forgat dokumentumot

Beyoncé inspirálni szeretné a lányát a filmjével

Beyoncé amerikai énekesnő reméli, hogy a saját életéről és pályafutásáról forgatott dokumentumfilmje egyszer kislányára, a Jay-Z rapperrel közös Blue Ivy-ra is inspirálóan fog hatni.

Az amerikai elnök eskütétele - Beyonce énekelte a himnuszt képgaléria

2013.02.15 10:29MTI

"Őszintén remélem, hogy ez a film vigaszt és inspirációt fog nyújtani neki az élet azon időszakaiban, amikor igazán szüksége lesz rá" - mondta a Grammy-díjas előadó a Life is But a Dream című produkció New York-i premierjén.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A dokumentumfilm, amelyet az HBO csatorna tűz műsorára, egyedülálló bepillantást enged Beyoncé magán- és szakmai életébe. A filmben felbukkannak az énekes családi életét bemutató felvételek és olyan anyagok is, amelyeket az előadó maga rögzített a laptopján.

Beyoncé őszintén beszél vetéléséről, a terhességének valódiságát firtató pletykákról és az édesapjától mint menedzserétől való megválásról. Az énekes az elmúlt tizenhat évben féltve őrizte magánéletét, ám úgy érezte, eljött az ideje annak, hogy rajongói és a nagyközönség is megismerhesse valódi énjét. "Mindig is lesznek azonban olyan dolgok, amelyeket megőrzök magamnak, de ez így természetes" - húzta alá a 31 esztendős díva, aki a film társrendezője is egyben.

Az énekesnő tavaly januárban adott életet Jay-Z rapperrel közös első gyermekének, Blue Ivy-nak. A Life is But a Dream szombaton debütál az Egyesült Államokban.

Még több hír Beyoncéról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.