Új nézőpontban a szakítás

Képregényben lécel le McCartney a Beatlesből

Képregény készült arról, hogyan vált ki Paul McCartney a Beatles együttesből, miután a szólókarrier mellett döntött.

2013.03.07 08:29MTI

A 24 oldalas kiadvány új nézőpontból mutatja be a rajongóknak a Beatles felbomlását - ígérte a könyv kiadója, az amerikai Bluewater Productions, amelynek a Paul McCartney: Carry and Weight című munka lesz a harmadik képregénye az 1970-ben feloszlott brit bandáról.

Számos találgatás kapott lábra arról, hogy mi okozta a Beatles végét. Akadtak, akik szerint alkotói ellentétek, mások szerint jogi problémák, egyes vélemények szerint pedig John Lennonnak a Yoko Onóval kötött házassága állt a háttérben. McCartney korábban azt mondta, hogy mire Lennon és Ono egymásra talált, addigra a banda már szétesőben volt.

A képregény elkészítésében a ma már 70 éves zenész nem működött közre - árulta el a kiadó. A rajzos történet digitális és nyomtatott formában került szerdán a boltokba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.