"Ez igazi, és nem a kamera lencséje miatt van!"

Russell Crowe tényleg UFO-t fogott? + VIDEÓ!

Nem aratott egyöntetű sikert Russell Crowe frissen közhírré tett fotósorozata, noha a hollywoodi színész azt állítja, valódi UFO-t sikerült lencsevégre kapnia. A szkeptikusok többsége a fénytöréssel magyarázza a furcsa jelenést.

2013.03.06 12:00ma.hu

Russell Crowe meg van győződve róla, hogy földönkívüliek járművét sikerült lencsevégre kapnia, ám a közzétett fotósorozatát kommentáló szakértők többsége egyöntetűen a fénytörésre fogja a különös égi jelenést. A felvételeken egy gyümölcsös látható, Crowe egy barátjával készült a sydney-i botanikus kertben lefilmezni a denevéreket, helyette viszont jóval több került a képkockákra, mint remélték.

A hollywoodi színész izgatottan tette közzé a twitter-oldalán az internetre feltöltött videót, esküdözve, hogy eredeti és semmi manipuláció nincs benne, a hozzászólások alapján azonban a siker igencsak elmaradt a várakozásaitól. A többség a fák fölött mozgó furcsa, piros fényben egyáltalán nem az ufókat látja, helyette gúnyos beszólásokkal hívták fel Crowe figyelmét a fénytörés jelenségére, igaz, ezt a színész nem tartja valószínűnek, mondván, a gép rögzítve volt, míg a furcsa piros világító csík, ami a fákra is vetített egy fénycsóvát, mozgott.

A valósághoz talán legközelebb az a rajongói vélemény áll, amely szerint az ablaküvegen egy elhaladó autó lámpája tükröződött, de olyan is volt, aki egész egyszerűen csak annyit fűzött a sztár felfedezéséhez: "ez minden idők legnagyobb hülyesége".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.