Sötétben nem tudta, merre van az előre

Kínos: a partiőrség mentette meg az eltévedt Russell Crowe-t

Az amerikai parti őrség segített partra jutni a Long Island partjainál kajakozás közben eltévedt Gladiátor-sztárnak, Russell Crowe-nak és barátjának.

2012.09.03 16:29MTI

A 48 esztendős Oscar-díjas színész egy barátjával indult kajakozni a Cold Spring kikötőből szombat délután. Evezés közben azonban rájuk sötétedett, tájékozódó képességüket elveszítve 16 kilométerre keletre keveredtek a Huntington-öbölben.

Russell Crowe este tízkor a parti őrségtől kért segítséget. Robert Swieciki tengerésztiszt tájékoztatása szerint az őrség egy egysége felvette, és a kajakkal együtt partra tette őket a huntingtoni kikötőben. "Csak egy kis segítségre volt szüksége, picit eltévedt. Nem volt ez igazi mentés, tényleg inkább csak segítettünk elvinni őket" - fogalmazott a tiszt.

Mint megjegyezte, Crowe és barátja is mentőmellényt viselt, a színész egyébként nagyon szívélyes és hálás volt. Swieciki úgy vélte, Crowe tapasztalt kajakozó.

Crowe vasárnapra virradóra Twitter-üzenetben is megköszönte a parti őség segítségét. A bejegyzésből kiderül, hogy négy és félórán át voltak kint a vízen kajakkal. A filmsztár jelenleg Long Islanden forgatja a Noah című bibliai eposzt, amelyet Darren Aronofsky rendez. A film várhatóan 2014-ben kerül a mozikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.