Noé szerepét játssza Russell Crowe

Bibliai hajósként tér vissza a Gladiátor

A bibliai Noé szerepében látjuk viszont a filmvásznon a Gladiátor Oscar-díjas sztárját, Russell Crowe ausztrál filmszínészt.

2012.03.01 09:29MTI

A 47 esztendős sztárt Darren Aronofsky, a Noé című filmeposz rendezője szemelte ki a címszerepre. A Variety című hollywoodi szaklap értesülései szerint Russell Crowe partnere Natalie Portman lesz, a Fekete hattyú Oscar-díjas színésznője. A forgatás júliusban kezdődik.

Crowe a közelmúltban Zack Snyder új Superman-filmjében kapott munkát. A 2013-ban a mozikba kerülő Man of Steel című produkcióban Henry Cavill játssza a szuperhőst, az ausztrál pedig Jor-El szerepében fog feltűnni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.