Mórahalmi üdüléssel lepte meg a párja

Husnullina Regina wellness közben pihente ki a Voice-ot

Bár édesanyaként már hozzászokott néhány kimerítő megpróbáltatáshoz, a Voice mégiscsak másfajta kihívást jelentett, így ráfért a verseny végén Husnullina Reginára egy kis kikapcsolódás.

2013.01.31 12:29ma.hu

Zeneileg és énektudását tekintve hétről hétre egyre többet tudtunk meg Husnullina Regináról, ám a Tatárföldről származó Voice-versenyző sosem titkolta, hogy a tehetségkutatót egészen más volt megélni édesanyaként, mint amilyen kihívásokkal eddigi élete során találkozott.

"Az elmúlt pár hónap igénybe vett minden erőt, ami a családunkat illeti. Egyrészt logisztikai szempontból, másrészt kevesebb időnk jutott egymásra. Viszont minden pillanatot, amit együtt töltöttünk ebben az időszakban, igazán tudtuk értékelni. Megtanultuk, hogy mindent meg lehet oldani" – mondta el Regina.

A mindig mosolygó fiatal versenyző 16 éves koráig Kazányban (Tatár Köztársaság) élt szüleivel, majd az Egyesült Államokban cserediákként kereste a kalandot és önmagát. Az érettségi vizsgái után került Magyarországra és az angol után megismerkedett a magyar nyelvvel is.

"A Voice nagyon sokat jelentett számomra szakmailag és emberileg is. Sok elismert emberrel, zenésszel megismerkedtem, akiktől biztatást és segítséget kaptam. Az, hogy a magyar nyelv nem az anyanyelvem, nem érintett hátrányosan a verseny folyamán. Minden szempontból sokat fejlődtem és azóta is ezen dolgozom. Az egésznek talán ez a legizgalmasabb része számomra!" – árulta el.

Fotó: Trivial


Mint mondta, nagy öröm volt számára, hogy bejutott a legjobb nyolc közé, és bízik abban, hogy továbbra is van helye a zenei világban. Jelenleg azonban a családja áll az első helyen, hisz az elmúlt hetek megfeszített munkája után rengeteg mindent kell bepótolniuk közösen. Épp ezért örült, amikor párja bejelentette, hogy néhány napot együtt fognak tölteni Mórahalmon, a négy csillagos Colosseum hotelben.

"Már sokat hallottam a szállodáról és az itteni gyógyfürdőről, és most igazán jólesett a pihenés és a kikapcsolódás. Az itt töltött idő valóban a pihenésről és a kikapcsolódásról szólt, kifejezetten tetszett, hogy a szálloda spa- és wellness része közvetlen összeköttetésben áll a gyógyfürdővel, amely tökéletes helyszínt biztosított a testi-lelki feltöltődésre" – emlékezett vissza arra a néhány napra.

A wellness-kezelések felfedezése után aktív pihenésben sem volt hiány: Regina és párja felfedezte a környéket, együtt ellátogattak a Futó Dobó Lovasparkba és a közeli Bivalyrezervátumba is.

És hogy mik Regina tervei a pihenésből visszatérve, a jövőre nézve? "Bár a zenei jövőt megtervezni nem lehet, de elképzelések és álmok nélkül ezt a pályát elkezdeni sem érdemes" – vallotta be és nem titkolta, hogy bár a jazz áll hozzá a legközelebb, zenei ízlését a pop, az R&B és a blues is nagyban befolyásolta.

"Ha készítenék egy lemezt, akkor biztos zongorával tenném, és arról szólna, ami az adott élethelyzetben engem leginkább foglalkoztat. Megpróbálnám átadni az érzést a közönségnek és megmutatni a világomat olyannak, amilyennek én látom, ott és akkor" – mondta el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.