Különleges borhűtő az élmény teljességéért

Tökéletes vacsorához tökéletes bor - tökéletesen hűtve!

A testes vagy épp könnyű borok tökéletes kiegészítői hétköznapi és ünnepi fogásoknak egyaránt. A jó borok azonban csak akkor nyújtják a tőlük elvárt élvezetet, ha gondoskodunk tökéletes tárolásukról és hőmérsékletükről.

2013.01.30 12:29ma.hu

Különleges, kifejezetten a boroknak szánt hűtővel lepte meg a nemes szőlőlé kedvelőit a Miele, amellyel többé nem okozhat problémát, hogy az italt a vacsora előtt vagy után a fajtának leginkább megfelelő hőmérsékleten és minőségben tároljuk. A különleges bortemperáló hűtő ugyanis nemcsak belső kialakításában illeszkedik az üvegek formájához és teszi lehetővé minél több bor ideális elhelyezését, de az egyedülálló technikai megoldásoknak köszönhetően akár fajtánként is beállíthatjuk rajta a megfelelő hőmérsékletet.

A KWT 6832 SGS kódszámú készülék ráadásul megjelenésében is igazodik az ínyencek ízléséhez: a ritka borok rajongói mellett a nemes dizájn barátai is elégedettek lehetnek vele. Az 505 literes hűtő 13 szinten 178 üveg ital tárolását teszi lehetővé, miközben három egymástól függetlenül beállítható hőmérsékleti zónában várhatják a borok a megfelelő alkalmat a felbontásra. További különlegesség, hogy a kompresszort és az egész hűtőrendszert úgy fejlesztették ki, hogy a legkisebb rázkódás se érje a nemes nedűket.


Szembeötlő különbség a korábbi modellekhez képest a borhűtő kapacitása; az 505 literes térfogat mellett 178 üveg tárolható 13 szinten a három, egymástól függetlenül szabályozható temperáló zónában. A borhűtő további újdonsága az exkluzív SommelierSet - melynek egyik részeként a dekantáló rács dőlésszöge könnyen megváltoztatható, így a bor már közvetlenül a készülékben dekantálódhat -, illetve a Selector palack kiemelő, melyben az értékes borokat kissé megdöntve, s ezzel előtérbe állítva helyezhetjük el.

Hogy könnyebb legyen az eligazodás és ne kelljen mindig megmozdítani az üvegeket, hogy megnézzük, melyik illik a legjobban az alkalomhoz, a palacktartó rácsokon található mágneses jegyzettáblát hívhatjuk segítségül, amelyre a palack behelyezésekor ráírhatjuk a legfontosabb jellemzőket, ha pedig már felbontottunk egy üveggel valamelyik kedvenc italunkból, de nem fogyott el teljesen, akkor sem kell aggódni: a hűtőben függőleges tárolásra alkalmas rész is található, melyben egyébként magát a poharat is megfelelő hőmérsékletűre hűthetjük, valóban tökéletessé téve ezzel a mérsékelt borfogyasztás élményét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.