Kimustrált hűtőkből modern bútorkollekció...

Képek - Milyen kényelmesen lehet ülni egy hűtőszekrényen!

Újrahasznosított hűtőszekrényekből készülnek egy holland dizájner bútorai, mégpedig ipari robot segítségével.

Otthon - Kimustrált hűtőszekrényekből modern bútorok képgaléria

2012.04.24 15:55ma.hu

Meghökkentő külseje ellenére a koncepció magával ragadó - Dirk van der Kooij Endless kollekciójának székei és asztalai régi, kimustrált hűtőszekrényekből készültek!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: smartplanet

Ami még érdekesebb, ezek a szokatlan elemek többé-kevésbé egy ipari robot alkotásai.

A kétségtelenül meghökkentő Endless Flow illetve Endless Pulse szériák ebédlő székeket, gyermekeknek való székeket, hintaszékeket és asztalokat is magukba foglalnak.

Tulajdonképpen műanyag csíkok összeolvasztásából készültek, ezek ismétlődése adja a mintázatukat. Az eredmény pedig egy igazi modern vonalvezetésű bútorstílus!

Mivel a régi háztartási eszközök előbb-utóbb kidobásra kerülnek, a tervezőnek bőven van miből dolgoznia. Mondhatni, az alapanyag az utcán hever...

Dirk van der Kooij Endless-kollekciójában azonban az a legimpozánsabb, hogy minden darab teljes mértékben egyedi lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.