Hangulatl ámpákkal és mutatós kerti bútorokkal

Képek - Itt az ideje kiköltözni a kertbe!

Amikor végre megérkezik a jó idő, alig várjuk, hogy áttegyük székhelyünket a szabadba - de hogyan lehetne a kert, a terasz, az erkély még hangulatosabb?

Otthon - Hangulatos elemek kertbe, erkélyre, teraszra! képgaléria

2012.04.20 15:55ma.hu

Elérkezett az idő - mostmár bátran kipakolhatjuk a kerti bútorokat a zöldbe, az erkélyre vagy a teraszra, és akár ott is elkölthetjük ebédünket, vacsoránkat, megihatjuk a reggeli kávénkat.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: ikea.de

Ha azonban már több időt töltünk a szabadban, tegyük az ott tartózkodásunkat még kellemesebbé hangulatos bútorokkal, lámpákkal!

Kerti bútorokból mindenki az ízlésének leginkább megfelelőt választja, a legtermészetesebb és leghangulatosabb azonban kétségtelenül a fa vagy fonott asztal és székek, amelyeket az időjárás sem tépázhat meg annyira (ha jön a hideg, persze nem árt őket a fészerbe vinni).

A méretes gyertyák önmagukban, de mutatós tartókban is fokozzák a hangulatot - mondhatni elengedhetetlen elemei a teraszos estéknek.

A kaspós növények mellé kerülhetnek a teraszra apró, színes szekrénykék is, amelyekbe az ott használatos eszközöket tároljuk, hogy ne kelljen bejárkálni értük a házba vagy a lakásba.

Divatosak és nagyon mutatósak az élénk színű, rendhagyó formájú műanyag székek és asztalok. A romantikus típusoknak külön ajánlottak a fehér, hintaszékre emlékeztető stílusban készült kerti ülő alkalmatosságok.

A modernebb berendezéshez a letisztult formák, a fém ülőgarnitúrák javasoltak - akár fekete-fehér színben -, melyek a fapadlón is jól mutatnak.

Hangulati elemekből igen sokfélét találunk a különféle barkács- és bútoráruházakban: a fára tekerhető, világító virágokat és a földbe szúrható hangulatlámpákat semmiképp se hagyjuk ki...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.