Dekoratív, napsütésben különösen szép

Képek - Ezekből az asztalokból hazavinnénk párat!

Mesés látványt nyújtanak - akik szeretik a színes és könnyed megjelenésű bútorokat, alighanem máris szereznének egyet Sebastian Herkner dohányzóasztalaiból.

http://www.mediatar.ma.hu/tart/mediatar/9708 képgaléria

2012.04.19 15:55ma.hu

Egy vidám, napsütéses, fényes szobában különösen jól mutatnak ezek az asztalok! A milánói Salone del Mobile kiállításon mutatta be mesés bútor-kollekcióját Sebastian Herkner.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: sebastianherkner.com/frameweb.com

Nem túl nagy pakolófelülettel rendelkező, ellenben nagyon mutatós, kerek dohányzóasztalai az esztétika és a funkció tökéletes keverékei.

Dekoratívak és finomak, ha süt rájuk a nap, különösen "élnek" a helyiségben, hiszen átlátszóak és színük ilyenkor még inkább megmutatkozik.

Anyaguk kézzel fúvott üveg, amelyet az asztallap esetében rézzel ötvöztek. Az alkotó sárga, zöld és rózsaszín színezett üveg árnyalatban készítette az asztalokat.

A kollekció a Bell Table nevet viseli. Két méretben kapható, egy magasabb és egy alacsonyabb változata van.

A karcsú és csalogató asztalok egyébként a harang sziluettjét utánozzák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.