Bútor, amely önálló életet él

Képekkel - Most ez szék vagy asztal?

A kettő az egyben-dolgok mindig vonzották az embereket - ezért egy asztal, ami valójában szék, szintén nagy népszerűségre tarthat számot...

Otthon - Szék vagy asztal? Lehet mind a kettő... képgaléria

2012.03.19 15:55ma.hu - Fotó: michaeljantzen.com

Mutatós, szabadon variálható és egyedi külsejű - ez jellemzi azt a széket, vagy asztalt, amely egyik pillanatban egyik, a másikban pedig a másik szerepét tölti be.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: michaeljantzen.com

Csak az aktuális hangulatunk és szeszélyünk határozza meg, minek használjuk éppen. A Transformation Asztal&Szék egyedülálló bútordarab, mely sosem válik unalmassá...

Egy gomb és egy csavar az átváltozás titka - minden darab változatos színben és huzattal kapható.

Ha stílusát jellemezni akarnánk, a "modern viktoriánus" lenne rá a legtalálóbb kifejezés...

Feltalálója az amerikai Michael Jantzen - a környezettudatos tervező maga is ilyen ülőalkalmatosságot alkotott.

Jantzen munkásságát szerte a világon ismerik, az Illinois államban diplomát szerzett dizájnernek már számos kiállítása volt.

Legtöbb munkája egyesíti a művészetet, építészetet, technológiát, mérnöki tudást igényel. A tervezést egyedülálló élménynek tartja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.