Régiesek, de a minimalista stílushoz is mennek

Képek - Edison-égők felturbózva: rusztikus lámpák rém egyszerű összetevőkből

Karakteres, a régi időket idézi és hangulatos - rusztikus lámpákkal rukkolt elő egy New Yorki cég. A mutatós lámpák a modern bútorok között is megállják a helyüket.

Otthon - Rusztikus lámpák: régies stílus, meleg hangulat képgaléria

2012.03.08 15:55ma.hu

Rusztikus lámpákat dobott piacra egy amerikai cég. A New Yorki székhelyű Luke Lamp igazi egyedi darabokat kínál, amelyek azonban teljesen hétköznapi anyagokból készülnek - így például erős hajókötél, kőműves üveg és könyvek felhasználásával.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: trendhunter.com

Igen esztétikus a megjelenésük, és bármilyen otthonban, sőt irodában is felhasználhatók: profik a hangulat- és a meghittség megteremtésében.

Bár úgy tűnhet, hogy leginkább a régies stílusú bútorokhoz illenek, ezek a lámpatestek a modern, minimalista, éles fehér berendezéshez is passzolnak.

Az egyszemélyes céget Luke Kelly alapította a New Yorki Mamaroneckben. "A lámpák elkészítése egyemberes művelet - mondja az alapító. - Én vagyok a tulajdonos, a lámpakészítő, a feliratozó, a kellék-beszerző és az ügyfélszolgálat is. Vállalom persze a szállítást és a javítást is" - teszi hozzá Luke Kelly.

A rusztikus lámpa-készítő alkotásaink külön érdekessége, hogy a meleg fényt adó, egyedi Edison-égőket használja kreációihoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.