Meglepő környezetben lehet enni Tokióban

Képek - Megteheti, aki Alíz Csodaországában akar vacsorázni!

A rajzfilm-rajongók, különösen, ha szeretik az Alíz csodaországban című mesét, örömmel foglalhatnak helyet egy olyan étteremben, amelyben minden arra emlékezteti őket!

Étterem Tokióban, ami Alíz Csodaországába visz minket! képgaléria

2012.03.13 15:56ma.hu

Japán fővárosa, Tokió számos különleges étteremnek ad otthont. Olyanoknak is, melyeket a legmeghökkentőbb témák inspiráltak.

Az egyik legújabbat és legérdekesebbet Lewis Carrol klasszikus meséje, az Alíz Csodaországban ihlette.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: trendhunter.com

Ebben az étteremben valóban minden olyan, mintha a mesében járnánk: a helyiségek mindegyike a gyermekkönyvben olvasható környezetet jeleníti meg.

Vannak "erdő szobák", gondosan formára nyírt sövények között üldögélhetnek a vendégek, kockás padló és falak, tükrök és furcsa formájú ajtók között járkálhatnak.

Egy másik helyiségben szívformájú asztal foglal helyet, kártyalapok mintái díszítik a falakat, szívecskékből kirakott, piros csillár lóg a plafonról - a Szívkirálynő tiszteletére.

A kártyaasztalokat fekete és vérpiros ülések veszik körül.

A képeken látható étterem a Fantastic Design Works munkája, és a negyedik éttermük, amely az Alíz Csodaországban mese stílusában készült. Tekintsük meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.