Csobot Adélt és Vastag Csabát is hírbe hozták

Bulvártámadás célkeresztjében az X-Faktorosok?

Rájár a rúd mostanában az X-Faktor egykori versenyzőire: egyetlen nap alatt két sztárnak is szembe kellett néznie a valótlan állításokkal: Csobot Adélt tripla szerelmi viszonnyal, Vastag Csabát pedig állítólagos eljegyzésével sokkolták.

2013.01.11 14:29ma.hu

Vastag Csaba az elmúlt évek alatt már szerezhetett némi rutint, Csobot Adélnak viszont most először kellett szembenéznie a bulvársajtó gátlástalan felével, amikor a reggeli újságot olvasgatva - vagy még az előtt - tudták meg a legfrissebb híreket saját magukról. Természetesen mindketten felháborodtak a valótlan híreken és azonnal a Fókusz nyilvánosságát kihasználva igyekeztek tisztázni magukat a vádak alól.

Az X-Faktor 3. szériájának bronzérmeséről nem túl hízelgő hírt jelentetett meg csütörtökön az egyik - talán legnagyobb - bulvárlap, egy bizonyos V. Katalin nevű olvasóra hivatkozva, aki magát Adél közeli barátnőjének állította be. A mindig mosolygó Adélnak azonban fogalma sincs, ki lehet ez a nő, aki állítása szerint évek óta ismeri a lányt és augusztus óta kifejezetten közeli barátságba kerültek.

Mindenesetre V. Katalin azt állította, hogy Adél a tehetségkutató ideje alatt megismerkedett, majd rendszeresen találkozott az ismert rapperrel, Curtisszel, akinek szavait ezúttal nem idéznénk szó szerint, a benne lévő sok kicsillagozott rész miatt, de ő is és Adél is megerősítette, hogy mindössze a közösségi oldalon keresztül chateltek egymással - Curtis abban sem biztos, hogy tényleg Adél ült a túlsó oldalon -, személyesen pedig akkor az egy alkalommal találkoztak, amikor az egyik élő show-ban Curtis Majkával együtt lépett sztárvendégként a színpadra. Adél emellett kiemelte, hogy az X-Faktor-házban nem egyedül lakott, vagyis ha tényleg rendszeresen odajárt volna a rapper, az másnak is fel kellett volna tűnjön, mégpedig jóval korábban, nem ezekben a napokban.

Hab a tortán, hogy a cikkben megjelentek szerint Adélnak ekkor még bőven megvolt a "civil" partnere, István, noha a lány bevallása szerint valójában már jóval az élő verseny kezdete előtt szakítottak, és ekkor került a képbe Istenes Bence, akivel ugyan nem titkolják, hogy valami szikra pattog közöttük, de abban az egyben biztos Adél, hogy a lap állításaival ellentétben soha nem tartott egyszerre három vasat a tűzben.

"Felháborító és egyben elkeserítő számomra, hogy egy olvasóriporternek tényleg csak ennyi a dolga, hogy kitaláljon egy ilyen sztorit, melléadja a nevét és így megkapja azt a bizonyos összeget" - méltatlankodott a Fókusz kamerája előtt. Mivel biztos az igazában és az állításokat tételesen cáfolni tudja, fontolgatja egy esetleges per elindítását.

Kevésbé sérti az erkölcsi érzékeit, de legalább ennyire bántja Vastag Csabát is, ami róla jelent meg egy másik, heti rendszerességű bulvármagazinban. Ő innen tudta meg, hogy a közelmúltban teljes titokban eljegyezte barátnőjét, akivel hosszú évek óta egy párt alkotnak. Érthető módon a rokonok és a legközelebbi barátok felháborodottan vonták kérdőre, miért hagyta ki őket ebből a jeles eseményből, ami bizony Csabának erőteljes ütés volt egy csütörtök reggeli ébresztő gyanánt.

Csaba az elmúlt két és fél évben sosem beszélt szívesen a magánéletéről, épp azért, mert nem akarta, hogy párkapcsolata, vagy épp annak esetleges hullámvölgyei miatt rendszeres magyarázkodásra szoruljon. Csak az biztos, hogy a karriert a magánélettel egyenrangúnak tartja és azt várja leendő társától, hogy azt a meleg, családi hátteret teremtse meg otthon, amit ő maga is látott és amiben felnőtt két öccsével együtt.

A csütörtökön megjelent hírekkel kapcsolatban a Fókusznak elmondta: az bántja a legjobban, hogy az efféle írások az ember örömét és az igazsághoz való jogát veszik el. Ugyanakkor ígéretet tett rá, hogy amennyiben változás áll be a családi állapotában és tényleg megtörténik az az eljegyzés, amiről most ő is csak az újságból értesült, akkor azt mindenképp saját maga fogja bejelenteni, de csakis azt követően, hogy a számára igazán fontos embereket is értesítette.

Addig pedig mi is arra intjük olvasóinkat: érdemes fenntartásokkal kezelni azokat a híreket, amelyekben a hazai celebritások nem a saját szájukkal, esetleg hivatalos szóvivő útján mondják el életük jelentős eseményeit, hanem néhány "jólértesült informátor" révén indul el a pletyka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.