Új szerepben látható az X-Faktor első győztese

Vastag Csaba dirigál és Bánk bánt énekel

Ritka lehetőség adódott Vastag Csaba számára: a világ legszebb szimfonikus nagyzenekarával koncertezhet, ráadásul nemcsa énekelni fog velük!

2012.11.06 10:29ma.hu

Új szerepkörben mutatkozik be Vastag Csaba: ezúttal nemcsak énekesként csillantja meg tudását, hanem karmesteri pálcát ragadva vezényelni is fog a világ legszebb zenekarának tartott Miss Orchestra Sinfonicával közösen adott koncertjén. A vasárnapi fellépés már a második alkalom lesz, ahol az X-Faktor első győztese a szebbnél szebb lányokkal együtt áll színpadra, de első alkalommal még csak énekesként állt ki a zenészek mellett.

A dalok nemcsak exkluzív hangvételükkel, de a különleges szimfonikus átdolgozásokkal és új hangszereléssel is elkápráztatják a közönséget - ígéri Csaba, akinek dalait ebben a formában korábban nem hallhatta a nagyközönség, sőt, a Bánk bánból is előadja az egyik betétet. A jól ismert dalokat népszerű klasszikus zenék és könnyűzenei számok átiratával egészítik ki a csinos és tehetséges zenészek.

A koncert a Szimfonikus Broadway címet viseli. További részletek a zenekar közösségi oldalán olvashatók.

Még több hír Vastag Csabáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.