Kire gondol az X-Faktor sztárja?

Vastag Csaba: "Mindig szerelmes vagyok!"

Álmodozó lányok százai - vagy talán ezrei is - képzelik el, milyen lehet, amikor egy-egy szerelmes vallomást csakis nekik énekel Vastag Csaba, de azt csak az énekes tudja, hogy valójában kinek is szólnak ezek a dalok.

2012.03.05 10:40ma.hu / RTL Klub

Elképzelése sincs Vastag Csabának arról, hogy milyen lehet, amikor épp szerelmes, bevallása szerint ilyenkor mindig a másikra figyel, ezért inkább azokat kellene megkérdezni erről, akikkel "megélte ezeket a pillanatokat" - vallotta be az X-Faktor sztárja nemrégiben a Reflektornak. Márpedig ahhoz kétség sem férhet, hogy sokan lennének kíváncsiak testközelből a sármos énekes legbensőbb érzéseire.

Legújabb számában is a szerelemről énekel, igaz, ezúttal is titokban tartja, hogy kinek szól pontosan a dal. "Én nem akarok senki lenni, ha nem vagy itt" - búgja a közönség számára ismeretlen lánynak, aki egy véletlen elszólásból következtetve most is jelen van az életében. Elárulta ugyanis, hogy amikor szerelmes dalt énekel, akkor mindig azokra gondolt és fog gondolni, akik iránt szerelmet érzett, és ez így van a jelenben is.

Fotó: Reflektor


Aközött azonban határozottan különbséget tesz, hogy szerelmes-e valakibe, vagy kapcsolatban van vele. "Ha már egy kapcsolatot nézünk, ahhoz sokkal több kell, mint a ránézünk-és-tetszik-és-jól-néz-ki című gondolatmenet" - árulta el a kamera előtt. Eddig a pontig egyébként bárki eljuthat, mert Csabának nincs kifejezett zsánere, inkább a belső tulajdonságok tekintetében ragaszkodik az elveihez.

A lényeg tehát nem a külső, hanem az a biztos háttér, ahonnan magabiztosan léphet ki az énekes a hétköznapokba, számára a legfontosabb a család szentsége. A reménykedő lányok szívét viszont egyelőre még nem törte össze teljesen, mert a nősülésre a közeljövőben nem gondol - de ki tudja, mit hoz a jövő.

Még több hír Vastag Csabáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.