Saját gyerekeket is akar

Anne Hathaway örökbefogadást tervezget

Még csak szeptemberben ment férjhez, és egyelőre nincs szó az első gyermek érkezéséről se, de Anne Hathaway máris arról álmodozik, hogy adoptálni is szeretne.

2013.01.02 10:29ma.hu
Fotó: MTI

Anne Hathaway, aki szeptemberben kötötte össze az életét Adam Shulmannal, bevallotta, hogy nagy családot terveznek, amibe nemcsak "néhány" saját gyermek értendő, hanem az örökbefogadás is szerepel a tervek között. A 30 éves színésznő 16 éves kora óta az anyaságról álmodik, de annak ellenére, hogy egyelőre nincs hír a saját gyermekről, mindenképp azt szeretné, ha az első szülés után egy elhagyott vagy árván maradt gyermeket vehetnének magukhoz a férjével.

"Szeretnék mindent megadni, nemcsak anyagilag, de időben is, mert azt szeretnénk, ha minden gyermekünk különlegesnek érezné majd magát" - árulta el egy interjúban. A Nyomorultak sztárja azt sem titkolja, hogy nagyon bízik álmai megvalósulásában, mert amikor egy sikerfilmben szeretett volna szerepelni, akkor megkapta azt a sorstól, így hát most egy gyerek után áhítozik és reméli, hogy teljesül ez a kívánsága is.

Még több hír Anne Hathawayről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.