Drasztikus változáson esett át a színésznő

Anne Hathaway-t utálja a vőlegénye

Vérbeli színésznőhöz illően drasztikus változáson ment át Anne Hathaway A nyomorultak című musical filmváltozata miatt.

2012.07.07 16:19UIP
Fotó: celebuzz

Rövidre vágatta a haját és vagy tíz kilót fogyott extrém diétával, pedig korában is vékony volt. Anne vőlegénye, Adam Shulman ki is borult emiatt: utálja, hogy párja úgy néz ki, mint egy kissrác, és mellé még hisztis is. ?

Gyönyörű címlaplányba szeretett bele, erre pont az esküvő előtt kapott egy kamaszgyereket, akit anyukája nyárra megnyíratott, hogy ne ragadjon bele a bogáncs a hajába ? meséli a vőlegény egyik barátja. ? Ráadásul az utóbbi időben elkezdtek veszekedni, mert Anne az állandó koplalás miatt hisztis lett, mindenbe beleköt. Csak nehogy az legyen a vége, hogy Anne magánélete tönkremegy a karrierje miatt...

A színésznő Fantine-t, a tragikus sorsú prostituáltat alakítja A nyomorultakban Hugh Jackman, Russell Crowe és Amanda Seyfried oldalán. (Les Miserables ? hazai bemutató: 2012. december)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.