Jövőre kerül moziba az Hugo-darab

Anne Hathaway lesz A nyomorultak Fantine-ja

2012 decemberében kerül a mozikba Victor Hugo klasszikusának, A nyomorultaknak a feldolgozása, a szereposztás is egyre teljesebbnek tűnik hozzá. Hugh Jackman és Russell Crowe után újabb sztár fogadta el a felkérést.

2011.10.19 12:29ma.hu
Fotó: Topnews

Hugh Jackman és Russell Crowe után biztos tény, hogy Anne Hathaway is szerepet kapott Victor Hugo nagy klasszikusa, A nyomorultak című regény filmes változatában: a színésznő Fantine figuráját fogja játszani.

A legújabb feldolgozást az a Tom Hooper rendezi, aki A király beszéde című Oscar-díjas alkotást is jegyzi. A forgatókönyvet William Nicholson írta, aki már a Gladiátor forgatókönyvével is bizonyított. Jackman Jean Valjean szerepében tűnik fel, ellenfelét, Javert felügyelőt Crowe alakítja.

A filmet a tervek szerint 2012. december 7-én mutatják be, elsőként az észak-amerikai mozik közönsége láthatja az alkotást.

Még több hír Anne Hathawayről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.