Anne Hathaway bedorombol

Talpig bőrben feszít a Macskanő

Kijött az első hivatalos promókép az új Batman-filmben feltűnő Macskanőről - Anne Hathaway annyira dögösen feszít a motoron, hogy az valami csuda.

2011.08.07 08:47ma.hu

Christopher Nolan kábé olyan a Batman-trilógiának, mint a kereszténységnek Jézus: neki sikerült kirántania ugyanis a negyedik, Joel Schumacher-féle csöcsös denevérember tapicskolta posványból az egész bőregér-mítoszt.

Tessék talán benézni ezt:


Utána ezt:



Azért szagolják Önök is a különbséget, nemde?

A csiricsáré komicsvilágból a valóba ragadott trilógia harmadik, befejező filmje most forog, és annak alapján, hogy nevezett rendezőnk mit mert csavarni a képregényekben szimplán zakkant Kétarc Harveyn, avagy a posztomusz-Oscart érő Jokeren, az alapján Anne Hathawaynek - aki ezúttal a MiIchelle Pfeiffer által a Tim Burton Batman Visszatér című filmjében előképelt cicalányt fogalmazza újra - látatlanban megszavaznánk az AVN awards nézésre is csípős Sade-aranyostorát.

Michelle sem volt kutya, de ez - és nem csupán a szerkesztőségi megmondások alapján - mennyire durván nedves férfiálom. (Katt után a többi kép.)

A filmet Sötét Lovag - Felemelkedés címen 2012 nyarától érdemes keresni a mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.