Több mint 10 kilót fogyott egy szerep miatt

A halál szélére került Anne Hathaway

"Úgy kell kinéznem, mint aki a halál szélén van" - jelentette ki Anne Hathaway, amikor megkapta a Nyomorultak egyik szerepét. Az amúgy is igen vékony színésznő több mint 10 kilót adott le.

2012.11.14 10:29ma.hu

Csak szárított zabpelyhet evett, addig abba sem hagyta a már-már életveszélyes diétát Anne Hathaway, mindezt csupán egy nemrégiben elvállalt szerepért. "Teljesen megszállottá váltam, azt találtam ki, hogy úgy kell kinéznem, mint aki egy hajszálra van csak a haláltól" - vallotta maga a színésznő nemrégiben a Vogue magazinnak, az interjú teljes egészében decemberben lesz olvasható.

Anne Hathaway - ebből fogyott még bő 11 kilót! (Fotó: MTI)

A 30 éves sztár a Nyomorultak musicalváltozatára készülve előbb 5 kilótól szabadult meg, majd a forgatások megkezdése után további közel 7 kilót adott le, miközben egész nap semmit nem evett, két vékony zabpehely-szeletet leszámítva. "Visszatekintve az egész élményre - és nem ítélkezni akarok - azt kell mondanom, határozottan egy kis őrültség volt. Egy kissé elvesztettem a kapcsolatot a valósággal, de úgy érzem, ettől lehettem igazán hiteles Fantine" - magyarázta a megdöbbentő tettet.

Az egy-egy szerep kedvéért vállalt drasztikus változások nem ritkák Hollywoodban, két éve Natalie Portman 9 kilót fogyott a Fekete hattyú címszerepe miatt, a másik véglet pedig az egyébként gyönyörű Renée Zellweger, aki a Bridget Jones naplója miatt háromszor is hízókúrára fogta magát. Jennifer Lawrence ugyanakkor, aki egy kiéhezett sztárt játszik az élet-halál harcról szóló Az éhezők viadala című thrillerben, megfogadta, hogy sosem fog fogyókúrázni egyetlen szerep kedvéért sem.

Még több hír Anne Hathawayről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.