Az esküvő a kaliforniai Big Surben volt

Férjhez ment Anne Hathaway

Férjhez ment Anne Hathaway: a 29 éves amerikai színésznő és jegyese, Adam Shulman 31 éves színész és ékszertervező szombaton a kaliforniai Big Surben, egy magánrezidencián mondta ki a boldogító igent.

2012.09.30 20:05MTI

A pár négy éve jár együtt, és tavaly novemberben jegyezték el egymást. Az Oscar-díjra jelölt színésznő akkor azt mondta, hogy vőlegénye teljesen felforgatta az életét; szeretett volna még egy darabig szingli maradni, de teljesen belezúgott a férfiba.

Hathaway alakítja a Macskanőt a Batman-széria legújabb darabjában, A sötét lovag - Felemelkedés című akciófilmben, s decemberben kerül a mozikba következő filmje, A nyomorultak, Tom Hooper rendezésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.