Igent mondott a színésznő Justin Theroux kérdésére

Végre: gyűrű került Jennifer Aniston ujjára

Nem volt egyszerű az idáig vezető út, több szakítás és kibékülés is tarkította, de végre eljegyezték Jennifer Anistont, aki születésnapjára ajándékozta meg egy boldog igennel Justin Theroux-t.

2012.08.13 16:29MTI

Eljegyezte Jennifer Anistont, a Jóbarátok sztárját Justin Theroux színész-forgatókönyvíró. A színésznő Theroux születésnapján, pénteken lepte meg barátját azzal, hogy igent mondott a lánykérésre - közölte a People magazin. A színésznő ügynöke megerősítette az eljegyzés tényét.

A 41 éves Theroux - többek között az Amerikai pszicho és a Mulholland Drive sztárja, valamint a Trópusi vihar és a Vasember 2. forgatókönyvírója - évekkel ezelőtt ismerte meg a nála két évvel idősebb Anistont, de csak nagyjából egy éve járnak együtt. A Hippi-túra című vígjáték hozta közel őket egymáshoz, és össze is költöztek.

Aniston 2005-ben vált el Brad Pitt-től. Pitt azóta hatgyermekes apa lett Angelina Jolie oldalán, Aniston szerelmi életének hullámhegyei és -völgyei pedig folytatásos szappanoperaként kötik le a bulvárlapok olvasóinak figyelmét. Valahányszor kikötni látszik egy-egy sztár - köztük John Meyer vagy Vince Vaughn - mellett, nyomban megindul a találgatás, vajon mikor jön a gólya.

A friss jegyesek házasságáról egyelőre nem esett szó a nyilvánosság előtt. Theroux-nak ez lesz az első esküvője, ha sor kerül rá. Egyébként a hírek szerint Pitték is rászánták magukat a házasságra: négy hónapja jelentették be eljegyzésüket, és a színész állítólag teljes erőbedobással szervezi az őszi lagzit.

Még több hír Jennifer Anistonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.