A Jóbarátokból elsőként lett "híres"

Csillaggal jutalmazták Jennifer Anistont

Csillagot kapott Jennifer Aniston a híres hollywoodi sétányon, a Jóbarátok című népszerű sorozat színészei közül meglepő módon most először ismertek el valakit.

Jennifer Aniston megkapta a magáét Hollywoodban képgaléria

2012.02.23 12:29MTI

Felavatták szerdán a 2462. számú csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán, a gránitlapon Jennifer Aniston neve díszeleg. A 43 éves filmcsillag csaknem két évtizede vált világhírűvé a tíz évadot megélt Jóbarátok című sorozattal, de meglepő módon a szereplőgárdából most először tüntettek ki valakit ezen a módon.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A sztár mellett édesapja, John Aniston és szerelme, Justin Theroux állt, de megjelentek más családtagok és a rajongók is a nagy eseményen. Nem volt viszont jelen egyetlen pályatársa sem a nagy sikerű Jóbarátokból. Aniston a sorozatért korábban már Golden Globe-díjat és Emmy-díjat is kapott.

Noha a híresség a vígjáték-széria 2004-es befejezése óta számos más alkotásban is szerepet vállalt, az utóbbi időben inkább magánéleti történések miatt kerül az újságok társasági rovatába: sokáig képtelen volt feldolgozni, hogy elhagyta őt férje, Brad Pitt, mostanában viszont úgy tűnik, rátalált a szerelem Theroux oldalán.

A csillagavató azonban egyelőre eloszlatta azokat a pletykákat, melyek szerint Aniston határozottan terhes: az eseményen nyoma sem volt a hasán a legkisebb dudorodásnak sem.

Még több hír Jennifer Anistonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.