Tankönyvi tüneteket produkál a színésznő

Gyanús: Jennifer Aniston terhes, és ikreket vár?

Jennifer Aniston barátai meg vannak győződve róla, hogy az ismert színésznőnek végre teljesült az álma: hosszas próbálkozások után teherbe esett, ráadásul egyesek szerint mindjárt duplán!

Jennifer Aniston a gyűrűvel és Justin Theroux-val képgaléria

2011.08.30 12:35ma.hu

Egyelőre sem Jennifer Aniston, sem jegyese, Justin Theroux nem erősítette meg a hírt, ám a közeli barátok szerint minden kétséget kizáróan várandós a színésznő. Ha a hír igaz, akkor régi vágya teljesülhet: már akkor szeretett volna kisbabát, amikor még Brad Pitt felesége volt, ám akkor hiába próbálkoztak, nem sikerült teherbe esnie.

A galériához KATT a képre!

A most 42 éves sztár már-már lemondott a családról és a szerelemről is, amikor megismerkedett Justin Theroux-val (40), akivel csak úgy ragyognak, ha együtt jelennek meg, most már tényleg csak a baba hiányzik.

"Akkor lett gyanús, amikor hazaértek a hawaii nyaralásról, és Justin végig arról beszélt, hogy Jen egész idő alatt beteg volt, szenvedett a reggeli rosszullétektől. Végül az eredeti utazást is lerövidítették" - mesélte az egyik közeli barát a Hollybaby című amerikai bulvároldalnak.

A gyanút tovább erősítette, amikor néhány napja a sugárzóan boldog pár megjelent az Ellen DeGeneres és Portia de Rossi házassági évfordulója alkalmából rendezett partyn, és mintha egy apró dudor látszódott volna az egyébként nádszálkarcsú színésznőn.

"Egyáltalán nem ivott alkoholt... és terhesnek tűnt. Az emberek észrevették, és azóta is róla beszélnek" - mondta tovább a jóbarát. Ráadásul Jen elhagyta az első számú "társát", a cigarettát is.

A Life&Style magazinnak nyilatkozó másik forrás pedig még ennél is továbbmegy: ő a puszta gyanút nemcsak megerősítette, de azt is tudni vélte, hogy ikreket vár a színésznő. "Jen egy Beverly Hills-i szülészeten rendszeresen megjelent idén tavasszal, hogy ellenőrizzék a termékenységét, vért vettek tőle és rendszeresen nézték a hormonszintjét. Egyértelmű volt, hogy babát szeretne - és most nincs kizárva, hogy ikreket vár" - újságolta az informátor.

Még több hír Jennifer Anistonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.