Nem bánkódna, ha nem lenne gyereke

Jennifer Aniston: Nem rohanok a gyerekkel

Jennifer Anistonnak az utóbbi időben kijutott a pofonokból, főleg amikor ex-párja, Brad Pitt nem épp hízelgő emlékeket osztott meg vele kapcsolatban, mégse keseredett el és nem kezdett kapkodni, hogy bizonyítson.

Jennifer Aniston a gyűrűvel és Justin Theroux-val képgaléria

2011.10.06 15:29ma.hu

Jennifer Aniston ragaszkodik ahhoz, hogy nem kell kétségbeesni, ha nem válik belőle édesanya, véleménye szerint higgadtan el kell fogadni, amit a jövő hoz. Úgy véli, nincs eleve elrendelve, hogy mindenképp anyának kell lennie, sőt, bevallotta: akkor sem lesz elkeseredve, ha soha nem lesz kisbabája.

Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Ezek a kijelentések különösen hatnak annak a fényében, hogy a 42 éves színésznőről nemrégiben épp volt férje, Brad Pitt tálalt ki nem túl hízelgő módon, és többen úgy vélekedtek, hogy a sztár szavai durván szíven ütötték Anistont. Az sem lehet számára kellemes, hogy miközben ő még csak reménykedhet abban, hogy Justin Theroux mellett megtalálta a boldogságot, addig Pitt Angelina Jolie-val összesen hat gyereket - három sajátot és három örökbefogadottat - nevel végtelen boldogságban.

"Nem fogok kétségbeesni. Ha így kell lennie, akkor legyen így. Békében elfogadom, bármi is legyen megírva számomra. De nagyon megharagszatok, ha azt mondom, inkább nem szeretnék beszélni a kapcsolatomról?" - mondta Jennifer.

Azért nyilván nem fog túlzottan "haragudni", ha kiderül, hogy mégis kisbabát vár, annál is inkább, mert kedvesével már egy következő szintre emelték kapcsolatukat: nemrégiben közös házba költöztek. A hírek szerint egy 3 millió dollár értékű "kis" házat béreltek ki, miután a színésznő eladta a Beverly Hillsen álló kúriáját potom 38 millió dollárért. Egy bennfentes beszámolója szerint "ez egy igazán romantikus ház, csodás kilátással és barátságos hangulattal minden szobában".

Még több hír Jennifer Anistonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.