Jennifer Aniston a Legjobb Szemétláda

Képek - Gazdára találtak az MTV Arany Popcorn szobrai

Humor, glamour és a legnagyobb sztárok: erről szólt az MTV Movie Awards gálája, amit éjjel fél négytől az MTV Hungary is élőben közvetített a kaliforniai Gibson Amphitheatre-ből. Hollywood legviccesebb filmes díjátadóján idén a jó hangulatról Russell Brand komikus és díjátadó társai gondoskodtak.

Itt még a popcorn is aranyból volt képgaléria

2012.06.04 18:29ma.hu

A legjobb filmek mellett idén is a humor tarolt az MTV Movie Awards díjátadó gálán. Russell Brand komikus, aki a show házigazdája volt, könnyedén gondoskodott a felhőtlen jókedvről, mellette 2011 talán legnagyobb botrányhőse, Charlie Sheen sem maradt el, mikor poénok kiosztásáról volt szó.

Az Arany Popcorn szobrocskákat idén is az MTV kedvencei kapták: az Év filmje elismerést az Alkonyat - Hajnalhasadás első része nyerte el, a Legjobb női alakításért Jennifer Lawrence-t, a Legjobb férfi alakításért pedig Josh Hutchersont díjazták az év egyik legfontosabb filmes díjátadóján. A Legjobb vígjáték-alakítás díját idén a Koszorúslányok sztárja, Melissa McCartney vihette haza, a Legjobb szemétláda pedig a „Förtelmes főnök” Jennifer Aniston lett.

Az idei gálába az MTV minden korábbinál jobban bevonta a rajongókat, így az online közösségi felületeken való szavazással élőben dönthettek a nézők a Legjobb hős kategória győzteséről, amit végül a búcsúzó Harry Potter nyert el. A Generációs Díj elnevezésű elismerésben, amellyel minden évben azt a színészt díjazzák, aki tetteivel inspirálja, szerepeivel pedig lenyűgözi az MTV célcsoportjának tagjait, idén Johnny Depp részesült, aki gitárral a kezében csatlakozott a The Black Keys zenekarhoz és egy felejthetetlen előadás során a csapat két számának eljátszásában is közreműködött.

A jó hangulat mellett a nézők mindenkinél hamarabb láthattak egy exkluzív részletet a nyár egyik legjobban várt filmjéből, A sötét lovag - Felemelkedésből, amely Christopher Nolan hiperrealisztikus Batman-trilógiájának befejező része.

Fotó: RedLemon/MTV (A galériához KATT a képre!)


Az MTV Movie Awards 2012-es győztesei

Az év filmje:
Alkonyat- Hajnalhasadás 1. rész

Legjobb női alakítás:
Jennifer Lawrence - Az éhezők viadala

Legjobb férfi alakítás:
Josh Hutcherson - Az éhezők viadala

Legjobb színészi áttörés:
Shailene Woodley - Utódok

Legjobb vígjáték-alakítás:
Melissa McCarthy - Koszorúslányok

Legjobb átalakulás a képernyőn:
Elizabeth Banks - Az éhezők viadala

Legjobb csók:
Robert Pattinson & Kristen Stewart - Alkonyat- Hajnalhasadás 1. rész

Legjobb harc:
Jennifer Lawrence & Josh Hutcherson vs. Alexander Ludwig - Az éhezők viadala

Legjobb szereplőgárda:
Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2

Legjobb hős:
Harry Potter

Legjobb szemétláda:
Jennifer Aniston - Förtelmes főnökök

"Legzsigeribb"alakítás:
Koszorúslányok - Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey és Ellie Kemper

Legjobb zene:
"Party Rock Anthem" - LMFAO - 21 Jump Street - A kopasz osztag

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.