Mindenki másol, de ki kezdte?

Ciki: Anistonról koppintotta a lábvillantást Angelina Jolie?

Szinte csak percek kellettek ahhoz, hogy világszenzáció legyen Angelina Jolie Oscar-gálán megvillantott jobb lába, csakhogy a mozdulatot épp a pasija exnőjétől "nyúlta le".

Angellna Jolie és Brad Pitt a 2012-es Oscar-gálán képgaléria

2012.03.01 15:29ma.hu

Úgy látszik, a sok évnyi együttélés, meg a hat gyerek ellenére is még mindig vetélytársnak tartja Angelina Jolie az elődjét, máskülönben mivel lehetne magyarázni azt az ellopott mozdulatot, amit az idei Oscar-gálán mutatott be, először a fotósoknak, majd a díjátadón is, láthatóan előre megtervezetten, kiegészítve azzal a dacos, felszegett állal, ami több szimpla kihívásnál.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Sokkal inkább afféle virtuálisan odadobott kesztyűnek tűnik, noha látszólag még oka sem lenne rá: Jennifer Aniston boldog és közös jövőt tervezget Justin Theroux-val. Ezt talán csak ő maga tudja, az viszont nyilvánvaló, hogy Angelina pontosan úgy dugta ki a lábát a magasan felsliccelt szoknya alól, ahogyan két éve Aniston villantotta meg hosszú combját a Golden Globe gálán.

Csak míg neki az egész természetesen és elegánsan hatott, addig Jolie-nál nem lehetett nem észrevenni az erőltetett igyekezetet. A hab a tortán, hogy mindeközben nemcsak az interneten lett sztár Angie jobb lába, hanem már újabb követői is akadtak: Oona Chaplin, a nagy nevettető 25 éves unokája a szerda esti HBO Game of Thrones című film vetítésén vágta magát a Jolie-éval szinte teljesen megegyező pózba, a különbség csak annyi volt, hogy ő nem a jobb, hanem a bal lábát dugta ki a csípőig felsliccelt ruha alól.

Ráadásul Angie-hez hasonlóan ő is többször előadta a "mutatványt" az este során, így végképp nem lehet letagadni, hogy bizony jó adag szándékosság volt ebben is.

Még több hír Angelina Jolie-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.