Saját rajongói csoportja is van a sztár lábának

Kivillant és máris önálló sztár Angelina Jolie jobb combja

Több mint 15 ezer követője van az "Angie Jobb Lába" elnevezésű profilnak az egyik közösségi oldalon, melyet az Oscar-gála után hoztak létre, Jolie kivillanó combja tiszteletére.

Angellna Jolie és Brad Pitt a 2012-es Oscar-gálán képgaléria

2012.02.28 15:29ma.hu / MTI
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Új "felhasználó" regisztrált a Twitterre, és alig három nap alatt máris több mint 15 ezer követőre tett szert, ami önmagában még nem lenne nagy teljesítmény, ezt bármelyik ismert sztár képes utánozni. Csakhogy ez az új csillag nem más, mint Angelina Jolie... jobb lába!

A "népszerű" testrész az Oscar-gálán mutatkozott be, mielőtt gazdája felolvasta volna a legjobb adaptált forgatókönyvért járó szoborért izguló jelöltek nevét: Jolie a bal kezét csípőre téve kidugta a jobb combját az ugyancsak csípőnél véget érő ruhakivágáson. A fotósokat ugyanezzel a mozdulattal nyűgözte le kicsivel korábban, amikor a sztárok megérkeztek a ceremóniára.

Pillanatokkal később a díjazott Utódok című film forgatókönyvírói hasonló pózba vágták magukat, innen pedig már csak egy lépés volt az önálló hírnév felé vezető út: a közösségi mikroblogon szinte azonnal megjelent az AngieRightLeg, azaz AngieJobbLába nevet viselő felhasználó.

Nem ez az egyetlen testrész az utóbbi időben, amely már-már tulajdonosától független, önálló életre kelt: tavaly áprilisban ugyanilyen népszerűséget vívott ki magának a brit királyi esküvőn debütáló "Pippa Middleton feneke" néven ismertté vált popó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.