Nem akarja befolyásolni a sztár a gyerekeket

Angelina Jolie: Nem "prédikálok" a gyerekeimnek

Azt szeretné, ha saját maguk alakítanák ki a világképüket, ezért nem tart nekik kiselőadásokat Angelina Jolie a világon élő menekültekről. Legfeljebb annyit tudnak a srácok, hogy anya és apa épp hova utazik és ott kikkel találkozik.

2012.01.10 15:29ma.hu

Nem szeret Angelina Jolie a munkájáról, azon belül is legfőképp arról beszélni a gyerekeinek, hogy hogyan élnek a világon emberek milliói menekültként. A hatgyermekes anya azt mondja: bár nem titkolja sem ő, sem pedig párja, Brad Pitt a menekültek létezését és sorsát, azt szeretnék, ha a gyerekek saját maguk alakítanák ki véleményüket ezekről a sanyarú életű emberekről.

"Nem vagyok olyan anya, aki előadásokat tart a gyerekeinek. De ha elmegyek egy hosszabb útra, akkor elmondom nekik, hogy hova és miért" - magyarázta a színésznő, akinek épp mostanában került moziba első saját rendezésű filmje. Az In the Land of Blood and Honey igaz, hogy nem a menekültekről szól, de ugyancsak nem vidám témát feszeget a boszniai háború idejét felidézve.

De Jolie rendszeresen megfordul a menekülttáborokban is, ahová előfordult már, hogy egyik-másik gyermeke is elkísérte, így a saját szemükkel láthatták, mi folyik ott. A világkép kialakulását az is segíti, hogy Jolie-ék a hat gyermekből hármat örökbefogadtak, mindannyiukat rendkívül rossz helyzetű országból - Kambodzsa, Vietnám, Etiópia -, és gyakran viszi őket oda látogatóba, hogy megismerjék szülőföldjüket.

"Remélem, hogy olyannak látják a világot, amilyen az igazából, Hollywoodon kívül is" - tette hozzá a People magazinnak.

Még több hír Angelina Jolie-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.