Angelina Jolie nem aprózta el

Ez már valami: vízesést kapott karácsonyra Brad Pitt

Egy igazi vízesést vásárolt karácsonyra élettársának Angelina Jolie, így Brad Pitt már egészen közel került ahhoz a régi álmához, hogy a forgatás fáradalmait egy vízesés fölött a saját házában pihenhesse ki.

2012.01.04 09:45ma.hu

Brad Pitt teljesen el van ájulva attól az ajándéktól, amit karácsonyra élettársától kapott: egy vízesést Kaliforniában! Angelina Jolie persze egy egészen picit csalt az idei meglepetéssel, mert összevonta az ünnepet a sztár december 18-i születésnapjával, és a két alkalomra együtt adta az igazán nagyvonalú ajándékot - de ez semmit sem vett el a 48 éves színész öröméből.

Sőt: már azt tervezgeti, hogy egy házat is építtet a vízesés fölött, amilyet 1939-ben kedvenc amerikai építésze, Frank Lloyd Wright alkotott egy pennsylvaniai vízesésnél, és ott fogja kipihenni a forgatások okozta fáradalmakat. A Fallingwatert 2006-ban látta meg Pitt és 36 éves kedvese, azóta ábrándozik egy hasonlóról - adta hírül a Daily Mail.

A Fallingwater (Fotó: fallingwater.org)


"Brad mindig is imádta a Fallingwatert és felejthetetlen volt számára az első utazás oda" - mesélte egy barátja. "Angelina valami hihetetlenül különlegeset szeretett volna neki adni, és mivel tudta, hogy mennyire odáig van az építészeti különlegességekért, arra gondolt, ez tökéletes ajándék lehetne számára."

Így persze már az is egészen más színben tűnik fel, hogy nemrégiben a pár eladta a malibui otthonát Ellen DeGeneres showműsor-vezetőnek.

"Brad mindig is szerette volna, ha saját maga tervezheti meg a házát. Arról álmodott, hogy minden szempontból illeszkedjen a természethez, a fényekhez, üvegből és különféle anyagokból képzeli el az épületet" - folytatta a barát a beszámolót.

Az építészetért egyébként a sztár olyannyira odáig van, hogy kész lenne érte akár a hollywoodi karrierjét is feladni. "A színészet a munkám, de az építészet a szenvedélyem" - fogalmazott.

Még több hír Brad Pittről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.