Az idő mondja meg, milyen értékes egy film

Brad Pitt: "A jó film olyan, mint a bor"

Brad Pitt szerint az igazán jó film olyan, mint egy kiváló bor: minél korosabb, annál értékesebb. Legalábbis a valódi értéket az határozza meg, hogy milyen hosszú időt él meg - véli.

Angelina Jolie és Brad Pitt idősebb gyermekeikkel egy budapesti parkban! képgaléria

2012.01.02 12:29ma.hu

Egy film eredményességét leginkább az "élettartama" határozza meg, akárcsak egy finom borét - véli Brad Pitt, aki szerint nem az a legfontosabb, hogy bármilyen fesztiválon első díjat nyerjen, hanem az, hogy kiállja az idő próbáját.

Fotó: Box Office India

"A filmkészítés hosszú időre szól. Minőségi megjelenés? Minőségi sztori? Van benne valami eredeti? A legjobban a bonyolultság mértéke hiányzik, mint például Az élet fájában" - fogalmazott a hollywoodi színész. "Úgy gondolom, a csendes győzelem többet ér, mint bekerülni a rekordok könyvébe az év filmjeként" - tette hozzá.

"Nagyon szerettem csinálni a Jesse Jamest és Az élet fáját, ezek már a jó bor képét mutatják, időtállók lesznek."

Brad sosem szerette kockáztatni a karrierjét, de hisz abban, hogy alaposan átgondolt döntéseket hozott a mozijaival kapcsolatban. "Azt hiszem, Cary Grant az, aki úgy építette fel a karrierjét, hogy mindig is hasonló dolgokat csinált, és imádom, valahányszor látom, de ez nem nekem való. A saját döntéseimet inkább ésszel hoztam meg, nem kockáztattam" - mondta.

Még több hír Brad Pittről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.