Ellen DeGeneres megvenné az ingatlant

Leszbikus sztárpár vetett szemet Brad Pitt malibui nyaralójára

Új szerelmi fészket keres Ellen DeGeneres műsorvezető és szerelme, az egyik lehetséges "jelölt" az a malibui ingatlan, amelyet épp Brad Pitt és Angelina Jolie árul 14 millió dollárért.

2011.11.25 12:49ma.hu

Malibun házat birtokolni még az amerikaiak szemében is elit dolognak számít, de megvenni egy olyan házat, aminek jelenlegi tulajdonosa a világ egyik leghíresebb párosa, akkor kifejezetten irigylésre méltó lehet az új tulajdonos. Márpedig Ellen DeGeneres és felesége, Portia de Rossi épp erre készül: már meg is nézték azt a házat, amit Brad Pitt kínál eladásra 14 millió dolláros áron.

Az 53 éves talkshow-házigazda épp csak eladta Beverly Hills-i házát, amiért 49 millió dollár ütötte a markát, most pedig élete párjával úgy döntöttek, valami kisebb szerelmi fészket keresnek. A városi nyüzsgés után kifejezetten vonzónak tűnik számukra a két különálló épületet, medencét, teniszpályát és buja kerteket is magába foglaló birtok - mondta el a People magazinnak egy bennfentes.


A telek végében privát strandhoz is hozzáfér a tulajdonos, de ha nincs kedve úszni, akkor csak gyönyörködik a csodás Csendes-óceáni kilátásban a domboldalról. A főépületben négy hálószoba található a hozzá tartozó négy fürdőszobával, a hatalmas konyha rozsdamentes acél készülékekkel berendezett, a padló bambuszból készült, a luxusra a három kandalló és a felső kategóriás biztonsági rendszer teszi fel a koronát. A néhány éve elvégzett alapos átalakításnak köszönhetően ráadásul a környezetvédelmi besorolás is magas szintet ért el.

Arra senki sem tudott magyarázatot adni, hogy miért válik meg a sztárpár a fényűző ingatlantól, ami amúgy csak egy a gazdag ingatlantulajdonok sorában. A telket tavaly már Reese Witherspoon is kinézte magának, de végül Doktor Szöszi és újdonsült férje, Jim Toth mégsem vette meg azt.

Ami az árat illeti, a még hollywoodi viszonylatban is drágának számító összeg DeGeneres számára bizonyára nem fog gondot okozni, állítólag vagyona mintegy 85 millió dollárra rúg, és nemrég a Forbes magazin is úgy becsülte meg, hogy ő az egyik leggazdagabb nő Hollywoodban. Vagyonát többek közt a saját show-jából származó bevételekből, valamint több reklámszerződésből szerezte, a legutóbbi évben csaknem 45 millió dollárral nőtt az egyenlege.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.