Mégsem lesz közös filmje a két sztárnak

Pedro Almodóvar: "Angelina Jolie túl fiatal nekem"

Nagy figyelmet keltett a minapi Golden Globe-díjátadót követően, hogy legjobb idegen nyelvű film kategóriájában egyaránt versenyben lévő Angelina Jolie és Pedro Almodóvar közös munkáról beszélt. A színésznő azonban még fiatal a spanyol rendező számára - derült ki.

2012.01.18 15:29MTI

A magyar idő szerint hétfő hajnalban tartott eseményen Angelina Jolie újságírók előtt kérdezte meg Pedro Almodóvart, mikor ad neki munkát. A világhírű spanyol rendező szerint Angelina Jolie bizton számíthat közös munkára, a színésznőnek "nincs oka aggodalomra, még fiatal".

Angelina Jolie és Brad Pitt a Golden Globe-díjátadón (Fotó: MTI)

A rendezésbe az In the Land of Blood and Honey című filmjében első ízben belekóstoló színésznő azonban nem érte be ennyivel, hírek szerint kicsikart egy ígéretet Pedro Almodóvartól.

Jolie és spanyol kollegája 1999-ben ismerkedtek meg, amikor a színésznő az Észvesztő című filmjére készült, Almodóvar pedig Mindent anyámról című művét mutatta be. Mind Angelina Jolie, mind Almodóvar Oscar-díjat kapott munkájáért, előbbi a legjobb női mellékszereplő, utóbbi a legjobb idegen nyelvű film mezőnyében.

Almodóvar a színésznő mostani ajánlata után elárulta, hogy "imádja" Jolie-t, akit az amerikai Carmen Mauraként említett. A rendező a napokban beszélt arról is, hogy "kezébe vett" egy New Yorkban játszódó projektet, amelyet az Egyesült Államokban angol nyelven forgatna, ha megtalálja a megfelelő forgatókönyvet.

Jolie úgy fogalmazott, imádja a rendező munkásságát, Almodóvar nagy erővel hat rá, inspirálja őt.

Még több hír Angelina Jolie-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.