Brad Pitt csak őszinte volt

Ordítva fújta le Jolie az esküvőt - Jennifer Aniston a hibás?!

Óriási perpatvar közepette fújta le a végre-valahára elhatározott esküvőt Angelina Jolie, mert meghallotta, élettársa mit mesélt a fiának az előző szerelméről.

Angellna Jolie és Brad Pitt a 2012-es Oscar-gálán képgaléria

2012.03.02 18:29ma.hu

Hat éve alkotnak egy párt, a bulvárhírekben az egyszerűség kedvéért már gyakorta amúgy is férj-feleségként emlegetik őket, és a hat gyerek is az összetartozást jelzi, mégis csak mostanában szánta el magát Angelina Jolie és Brad Pitt a házasságra. Korábban többször hangoztatták, hogy csak akkor házasodnak össze, ha az minden amerikainak megadatik, de végül mégsem várták meg, míg a törvények mindenütt megengedik az azonos neműek házasságkötését is.

Az ok rendkívül prózai: nagyobb gyermekeik egyre többször kérdezgették, hogy miért is nem esküdnek ők össze, mint más gyerekek szülei. Szóval Angie és Brad végül elszánták magukat és be is jelentették, hogy mégiscsak ásó, kapa...

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

De mire a nagyharangot kimondanánk, már megint ott tartanak, hogy nem lesz esküvő. Meglepő módon ennek egyetlen oka van, őt pedig úgy hívják: Jennifer Aniston. Igen, az a Jennifer, aki nemcsak a Jóbarátok-beli szerepléséről ismert, hanem Brad Pitt exfeleségeként is. Őt öt év után épp Jolie miatt hagyta el a szívtipró színész.

Akkor a két nő közül Pitt Angelinát választotta, ennek ellenére ő a mai napig nem tud megbékélni Jennifer emlékével, olyannyira, hogy most épp miatta fújta le az egész tervezgetést, ásóstól, kapástól meg nagyharangostól. Történt ugyanis, hogy a pár 10 éves fia, Maddox talált egy cikket az egyik újságban és ártatlanul feltette a kérdést apukájának: ki az a Jennifer Aniston?

Persze színészként nyilvánvalóan ismerte, őt sokkal inkább az érdekelte, mik azok a célozgatások a papájával közösen. És Brad mesélt, őszintén, kendőzetlenül. Elmondta, hogy Jennifer néni az ő felesége volt valamikor, és nagyon szerették egymást.

Azt azonban egyikük sem vette észre, hogy időközben hazaért Angelina, aki mindent hallott az imádott férfi vallomásából, és holtsápadtan lépett a szobába, majd magából kikelve mondta vissza az esküvőt. Állítólag Angie titokban szerette volna tartani gyermekei előtt a múltat, úgy gondolta, a gyerekek sosem fogják megtudni az igazságot Jenniferről és az apjukról.

Hogy ezt a XXI. században, a technika és információ korában hogyan akarta elérni, rejtély, mindenesetre így némi magyarázatot kaptunk arra a lábvillantásra is, amihez a dacos fejtartás és kihívó tekintet társult az Oscar-gálán, nyílt hadüzenet volt ez Anistonnak a javából.

Még több hír Angelina Jolie-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.