AIDS-kutatásra gyűjtött a színésznő

Egymilliónál is többet kalapolt össze Sharon Stone

Több mint egymillió dollár (240 millió forint) gyűlt össze az AIDS-kutatások támogatására a Milánói Divathéten Sharon Stone segítségével.

2012.09.24 16:29MTI

Az 54 esztendős Sharon Stone az amfAR Alapítvány hétvégi adománygyűjtő aukcióján egy ajkakat formázó Bocca szófára dőlt le az est folyamán, hogy bemutassa, milyen kényelmes darab, s ez olyan meggyőző volt Roberto Cavalli divattervező számára, hogy több mint 45 ezer dollárt (9,8 millió forintot) adott a bútorért.

A licitálás során Damien Hirst 2004-ben készült Quene 1-AM című grafikája 143 ezer dollárért (31 millió forintért) kelt el, Robert Rauschenberg Site című nyomatáért 52 ezer dollárt (11 millió forintot) fizettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.