Túlóra-díjak miatt robbant ki az ellentét

Kirúgta a bébiszittert, beperelték Sharon Stone-t

Kártérítést követel Sharon Stone-tól egy Fülöp-szigeteki nő, aki több mint négy éven át az Oscar-díjas színésznő gyerekeire vigyázott.

2012.05.24 10:29MTI

Erlinda Elemen 2006 októberétől állt a többek között az Elemi ösztön és a Casino című filmek sztárjának alkalmazásában egészen tavaly februárig, amikor Sharon Stone felmondott neki. A Fülöp-szigeteki nő azt állítja beadványában, hogy az utolsó hónapokban Stone egyebek mellett kigúnyolta az akcentusát, megtiltotta neki, hogy a gyerekek előtt beszéljen, és nem engedte, hogy a Bibliát olvassa a színésznő házában.

A bébiszitter szerint azután romlott meg a viszony, hogy a színésznő könyvelői utólag kifizették neki az ünnepnapokon és szabadnapokon végzett munkáért járó túlóradíjat, ami Stone szerint nem járt volna. A színésznő képviselője azt mondta, a vádak képtelenek és koholtak; szerinte az egykori alkalmazott csak pénzt akar.

Tavaly egy amerikai bíróság 232 ezer dollár kártérítést ítélt meg egy munkásnak, aki Sharon Stone kertjében leesett három méter magasról, és megsérült; a felperes a perben bizonyítani tudta, hogy a színésznő volt a felelős a sérüléséért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.