Viva Forever a színházban is

Már várták a rajongók: bemutatták az új Spice Girls-musicalt

Bemutatták Londonban a Spice Girls együttes dalaira épülő Viva Forever című musicalt.

2012.12.12 12:29MTI

Emma Bunton, Melanie Chisholm, Melanie Brown és Geri Halliwell - becenevükön Baby, Sporty, Scary és Ginger Spice - együtt érkezett meg a premier helyszínéül szolgáló londoni Piccadilly Színház vörös szőnyegére, ahol rajongóikkal együtt kántálták a lánybanda slágereinek szövegét. Victoria Beckham - azaz Posh Spice - csak később futott be, karöltve férjével, a futballsztár David Beckhammel és három gyermekükkel.

Mint azt Melanie Chisholm elmondta, egyáltalán nem tart a kritikusok ítéletétől. "Még ha az embereknek nem is tetszik a műsor, minket az sem érdekel, mert mi imádjuk a darabot" - hangoztatta az énekesnő. A musical a Spice Girls olyan slágereit vonultatja fel, mint a Wannabe, a Spice Up Your Life és a darab címéül is választott Viva Forever.

A Spice Girls a visszatéréskor rendezett sajtótájékoztatón


A történet középpontjában egy Viva nevű tinédzser áll, aki három barátjával együtt bekerül egy televíziós tehetségkutató műsorba. Mentoruk azonban váratlan döntéssel rukkol elő és elküldi a csapat három tagját, egyedül hagyva Vivát. A darab ezután részben erkölcsi meseként folytatódik, azt boncolgatva, hogy mi a fontosabb, a barátok, a család, vagy a hírnév, illetve mulattató görbe tükröt tart a valóságshow-műsorok elé.

A zenés művet Jennifer Saunders, a Pusszantlak, drágám! (Absolutely Fabulous) című brit tévésorozat társszerzője írta, a produceri munkálatokat pedig Judy Craymer látta el, aki annak idején az ABBA nagy sikerű musicalje, a Mamma Mia! fölött is bábáskodott.

A Spice Girls csillaga 1996-ban ragyogott fel. A lánybanda 75 millió lemezt adott el világszerte. Halliwell 1998-ban hagyta el az együttest, amely végül egy évtizeddel ezelőtt bomlott fel. A tagok öt év után először a londoni olimpia augusztusi záróünnepségén léptek közösen színpadra és a Viva Forever musical népszerűsítése érdekében is újra egyesítették a "girl power"-t.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.