Megkezdődött Reg Traviss bírósági tárgyalása

Nemi erőszakkal vigasztalódott Amy Winehouse exbarátja?

Hétfőn kezdetét vette Reg Traviss bírósági tárgyalása: a vádlója szerint Amy Winehouse exbarátja megerőszakolta őt akkor, amikor ő csak vigasztalni akarta az énekesnő halála miatt elkeseredett férfit.

2012.12.11 08:35ma.hu

Erőszak vádjával állt hétfőn bíróság elé Reg Traviss, aki korábban Amy Winehouse szeretője volt, a felperes szerint a 35 éves férfi részegen esett neki az énekesnő halála után, miközben az áldozat épp vigaszt nyújtott neki. A nő elmondta, hogy a filmrendező kétszer is megerőszakolta őt a saját lakásán, majd elvette tőle a bugyiját. A sajtóban csak eltakart arccal nyilatkozó áldozat szerint Traviss rettenetesen összetört és szomorú volt, amikor megtudta, hogy korábbi barátnője meghalt.

Azon az estén Traviss és a nő a londoni Sohóban együtt borozgattak, és néhány töményebb koktél is lecsúszott, aztán az áldozat már csak arra tudott visszaemlékezni, hogy a férfi ágyában fekszik, és épp közösülnek. "Nem értettem, mi történik" - zokogta a videóvallomásban. A The Sun úgy tudja, a nő könyörgött a férfinak, hogy hagyja abba, és akkor ő hallgatott is rá, és megkínálta őt egy újabb pohár vörösborral, majd a kanapén beszélgettek. Ígéretet tett a nőnek, hogy ha újra elmennek aludni, nem fog hozzányúlni. "De aztán újra ugyanarra ébredtem" - mondta a felperes.

Amikor órákkal később el akart menni, megkérdezte a férfit, hol a bugyija, de ő azt felelte, hogy azt meg akarja tartani magának. "Azt hittem, kicsit megbolondult, mert én még soha nem találkoztam korábban olyan sráccal, aki meg akarta tartani egy lány bugyiját" - mondta a nő. A rendőrök nem sokkal később letartóztatták Travist, aki azt mondta, állítólagos áldozata annyira nem volt részeg, hogy ne tudná, mit csinál abban a lakásban, ráadásul a vádlott szerint mindkét alkalommal a nő kezdeményezte a szexet és hogy később több üzenetet is váltottak egymással.

A védőügyvéd javasolta, hogy a vádat ejtsék közös megegyezésen alapuló szexuális kapcsolatra módosítva, és álláspontja szerint Traviss viselkedése mindig is úriemberre vallott. A nő szerint viszont az, hogy mi történt az aktus előtt és után, nem befolyásolja azt a tényt, hogy mit tett vele a lakásában. "Erre nem számítottam és nem is vártam, hogy ilyesmi történjen. Nem akartam lefeküdni vele" - vallotta. Traviss azonban kitartóan tagadja az erőszak tényét, így a tárgyalás tovább folytatódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.