Nem használhatják az énekesnő számait

Képek - Lefújták az Amy Winehouse-darab premierjét

Törölte az Amy Winehouse-ról szóló darab januári ősbemutatóját a koppenhágai Királyi Színház, miután kiderült, hogy mégsem használhatják az énekesnő számait az előadáson.

Képekben Amy Winehouse képgaléria

2012.11.26 18:29MTI
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Az alkohol- és drogproblémákkal küzdő Grammy-díjas sztárról dán szerzők egy csoportja írt színdarabot, amelyhez megkapták a dalok játszási jogait is, ám az engedélyt a jogok fölött rendelkező dán ügynökség váratlanul visszavonta.

Egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy mi áll a döntés hátterében, a színház mindenesetre hétfői közleményében az engedély visszavonására hivatkozva mondta le a január 30-ra tervezett bemutatót.

A 27 éves brit énekesnő tavaly júliusban alkoholmérgezés következtében hunyt el londoni lakásában.

Még több hír Amy Winehouse-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.