Az apja felháborodását fejezte ki

Ellopták Amy Winehouse esküvői ruháját

Elloptak a néhai Grammy-díjas énekesnő, Amy Winehouse londoni otthonából két ruhát, köztük az esküvői ruháját - jelentette be csütörtökön a sztár nevét viselő jótékonysági szervezet.

2012.11.01 15:42MTI

A ruhadarabok eltűnését egy leltározás során fedezték fel - közölte az Amy Winehouse Alapítvány, amely fiatal alkohol- és drogfüggőknek nyújt segítséget.
   
A menyasszonyi ruhát, amelyet az énekesnő 2006-ban viselt, amikor Miamiban frigyre lépett Blake Fielder-Civil zenésszel, az alapítvány árverésre szánta. A másik eltűnt darab egy koktélruha, amelyet Winehouse egy brit televíziós fellépésén viselt.
   
Az alapítványt létrehozó Mitch Winehouse, az énekesnő apja felháborodását fejezte ki a lopás miatt. Mint az Evening Standard című lapnak elmondta: "undorító, hogy valaki olyasmit lop, amiről tudja, hogy mekkora az érzelmi értéke".
   
A 27 esztendős Winehouse alkoholmérgezés következtében hunyt el 2011 nyarán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.