2,7 millió fontért kínálják a sztár házát

Éljen ott, ahol Amy Winehouse meghalt - eladó a camdeni ház!

Nem akarják bérbeadni, de fenntartani sem érdemes az üresen álló házat London camdeni negyedében, ami egykor Amy Winehouse-é volt és ahol holtan találtak rá. Családja ezért most eladásra hirdette meg az ingatlant.

Valóságos szentély lett Amy Winehouse házának környéke képgaléria

2012.05.31 10:29ma.hu

Nem egész egy év telt el azóta, hogy Amy Winehouse örökre elment, de az Észak-Nyugat-Londonban álló házának környéke a mai napig olyan, mint egy hatalmas szentély: a kerítést és a közeli parkot állandóan virághalom és emlékkártyák borítják. Az énekesnő 27 éves korában hunyt el alkoholmérgezés miatt.

Családja hosszú ideig nem tervezte, hogy megválik a három hálószobás és három szalonnal rendelkező villától, de most úgy döntöttek, mégis az eladás a legjobb ötlet. Bérbeadni semmiképp nem szeretnék, de az énekesnő emlékére létrehozott alapítvány sem használta ki a ház adta lehetőségeket, noha korábban felmerült, hogy ez lenne a szervezet bázisa.

Csupa virág a ház környéke (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)


"Nem érdemes üresen tartogatni a házat, miközben az ingatlanárak épp magasan állnak. Ez egy csodaszép környéken van és valakinek egy igazán boldog családi otthon lehet" - vélekedett az eladást bonyolító ingatlanügynökség képviselője. A házat egyébként csupán két évvel ezelőtt, 2010 áprilisában vásárolta Amy apja, Mitch Winehouse, akkor 1,8 millió fontot fizetett ki érte, most 2,7 millióra (közel egymilliárd forint) tartják - igaz, közben jelentős belső átalakításokat hajtottak végre benne, amelyek eleve növelték az értékét.

Még több hír Amy Winehouse-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.