Jótékonyságra megy a Back to black-ruha bevétele

Kalapács alá kerül Amy Winehouse leghíresebb ruhája

Árverésre bocsátják azt a ruhát, amelyet a júliusban tragikus hirtelenséggel elhunyt énekesnő a második, Back to black címet viselő lemezének borítóján viselt. A bevételt jótékony célokra fordítják.

2011.11.09 15:29ma.hu

November 29-án árverésre bocsátják Amy Winehouse híres ruháját, amit a Back to black című, második nagylemezének borítóján viselt. A londoni aukció célja, hogy a befolyt összegből az énekesnő emlékére létrehozott jótékonysági alapítvány működését támogassák.

A szervezetet a júliusban alkoholmérgezésben elhunyt énekesnő szülei hívták életre, hogy segítsenek a függőséggel küzdő és a nehéz helyzetbe került fiatalokon.

Az árverés szervezője úgy reméli, 10-20 ezer font (3,5-7 millió forint) közötti összeget kaphatnak a fehér ruháért, amelyet egy Disaya nevű ifjú tervező kreált és amely sokak szerint összeforrt Amy emlékével: "varázslatos hangjára és óriási tehetségére emlékeztet" - fogalmaztak a szervezők.

Még több hír Amy Winehouse-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.