Minden az elhunyt énekesnő körül forog majd

Amy Winehouse-nak szentelik a zenei díjátadó gálát

Közös duettet mutat be Tony Bennett zenészlegenda az MTV augusztus 28-i zenei díjátadó gáláján, amelyet Amy Winehouse-zal rögzítettek szinte napokkal az énekesnő halála előtt.

Képek - így festett Amy Winehouse mostanában képgaléria

2011.08.26 12:29RedLemon

A júliusban elhunyt Amy Winehouse-nak állítanak emléket az MTV Video Music Awards szervezői. Az augusztus 28-i díjátadón a zenészlegenda, Tony Bennett és zenekara mutatja be a tragikus sorsú énekesnővel közös duettjét, amelyet nem sokkal Amy halála előtt vettek fel.

A “Body and Soul” című dallal zenésztársai Winehouse előtt tisztelegnek, és méltó emléket kívánnak állítani különleges munkásságának. "Szenzációs volt a közös munka Amyvel, és a felvétel tökéletes lenyomata zsenialitásának, briliáns tehetségének és őszinte művészetének” - árulta el elöljáróban Tony Benett.

Amy Winehouse (Fotó: Rex - A galériához KATT a képre!)

A gála nagy visszatérője, Beyoncé is bejelentette, hogy véletlenül sem hagyná ki a nyár várva várt zenei díjátadóját, ráadásul színpadra is lép az est folyamán. A három jelölést besöprő énekesnő minden bizonnyal hatalmas showműsorral kápráztatja el a közönséget, csakúgy, mint 2009-ben.

Beyoncé pár évvel ezelőtti fellépését még ma is sokan emlegetik, tüzes előadásától majdnem felrobbant a színpad. Idén még nagyobb durranásra készül, és biztos vagyok benne, hogy ismét levesz mindenkit a lábáról” - mondta Amy Doyle, az augusztus 28-i VMA executive producere.

Az est folyamán Lady Gaga, Adele, Bruno Mars, Lil Wayne, Chris Brown, Pitbull, Ne-Yo és a Young The Giant is megtáncoltatják a nézőket, Jack Black, Kim Kardashian, Taylor Lautner és Jared Leto pedig díjátadóként lépnek színpadra.

A legnépszerűbb zenei gálán idén a tinidíva, Selena Gomez fogadja és kapja mikrofonvégre a sztárokat, aki már izgatottan várja, hogy riporterként is belekóstolhasson gyerekkora kedvenc showműsorába.

Az MTV VMA díjátadót a magyar nézők augusztus 30-án, kedden 18.50-től láthatják a csatorna műsorán.

Még több hír a sztárokról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.