Rossz címre vitte a rendőrség a beszámolót

Durva baki: félrepostázták Amy Winehouse boncolási jegyzőkönyvét

Megerősítette a londoni rendőrség szóvivője, hogy mielőtt múlt hét pénteken a rendőrségre eljutott volna Amy Winehouse boncolási jegyzőkönyve, egy hibás címre vitték ki.

2011.10.24 18:29ma.hu

Rossz címre küldték Amy Winehouse boncolási jegyzőkönyvét pénteken - erősítette meg a brit rendőrség szóvivője a sajtóban felröppent híreket. Az énekesnő halálának okát július óta próbálják felderíteni, ám most a rejtélyes tragédia újabb fejtörővel bővült: a rendőrségnek a halál oka mellett már azt is ki kell derítenie, hogyan történhetett ekkora melléfogás.

Fotó: REX

A jegyzőkönyvnek eredetileg a Scotland Yardra kellett volna megérkeznie, ám mire a hivatalos szervek átvették a dokumentumokat, addigra már megjárt egy hibás észak-londoni lakást is - írta a FemaleFirst című online lap.

A végül kerülőúton célba ért mappából ugyanakkor kiderül, hogy a júliusban hirtelen elhunyt 27 éves énekesnő szervezetében a második boncolás során sem találtak kábítószer-fogyasztásra utaló nyomokat, bár némi alkohol kimutatható a testében.

A szakvélemény szerint igaz, hogy elhanyagolható mennyiségről van szó, de nem zárható ki, hogy ez is szerepet játszott a váratlan tragédiában.

A halál körülményeinek nyomozását a boncolási eredmények megérkezéséig még júliusban felfüggesztették, a rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az aktákat most újra megnyitják.

Még több hír Amy Winehouse-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.