Kiadatlan dalokat, szövegeket és egy gitárt loptak

Halála után kirabolták Amy Winehouse lakását!

Családja állítása szerint nem sokkal a halálhírt követően betörtek Amy Winehouse lakásába, ahonnan kiadatlan dalokat és szövegeket, valamint az énekesnő kedvenc gitárját vitték el.

Csatatér lett Amy Winehouse háza környéke képgaléria

2011.08.11 18:29ma.hu

Még ki sem hűlt Amy Winehouse helye a lakásában, amikor betörtek a házba és számos értékes dolgot elvittek onnan - családja állítása szerint többek közt kiadatlan számokat, kottákat, szövegkönyveket, és az egyik kedvenc gitárját is.

Az énekesnő július 23-i tragikus halálát követően mintegy 20 fő tette be a lábát az épületbe, de ebbe már beleszámolták az intézkedő rendőröket és a családtagokat, barátokat is. A 27 éves sztár édesapja teljesen összetört a hír hallatán, és megesküdött, hogy a föld alól is előkeríti a tettest.


Mitch Winehouse jelenleg elutazott a családjával, hogy Londontól távol próbálja meg feldolgozni lánya elvesztését, és szóba került az is, hogy mi legyen a még kiadatlan zenékkel. Arra azonban álmában sem mert gondolni, hogy valaki más kezébe kerülnek ezek az értékes relikviák.

"Borzalmas sokk ez a családnak, nem érti senki, hogyan süllyedhet bárki is idáig." - mesélte egy közeli ismerős. Ugyanakkor a 60 éves, taxisofőrként dolgozó apa úgy döntött, ad egy esélyt a tolvajnak, hogy "helyesen cselekedjen", és visszaadja az ellopott emlékeket, mielőtt a rendőrség belekezdene a nyomozásba.

A The Sun című brit bulvárlapnak nyilatkozó forrás hozzátette: ha a tolvaj mindent visszatesz a helyére, az ő becsületén sem fog csorba esni.

Még több hír Amy Winehouse-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.